Keväinen Brugge

Tänään koitti pitkään odotettu päiväretki Bruggeen, Belgiaan. Retken toteutti ESN Rotterdam, kansainvälinen opiskelijajärjestö, joka järjestää erilaisia tapahtumia erityisesti vaihto-opiskelijoille. Matka alkoi aamulla jo kahdeksalta, jolloin bussi lähti kohti Bruggea. Matkaa taitettiin noin 2,5 tuntia suuntaan. Hassua ajatella, että noin pienen ajomatkan jälkeen saapuu toiseen maahan. Suosittelen Bruggea kaikille Belgiaan matkalle suuntaaville päiväretkikohteeksi, sen verran söpöksi kaupunki osoittautui.


Paikan päällä meillä oli ensin noin tunti vapaa-aikaa ennen lounasta. Kiertelimme pienellä porukalla ihailemassa kauniita rakennuksia ja etsimme vohvelikahvilaa, jonne voisimme suunnistaa syömisen jälkeen. Lounaaksi oli tarjolla makoisaa lasagnea paikallisessa ravintolassa. Tämän jälkeen luvassa oli jälleen vapaa-aikaa, jonka jälkeen pääsimme veneajelulle kaupungin kanaaleihin. Viimeinen ohjelmanumero oli kierros paikallisessa De Halve Maan-olutpanimossa. Sää oli täydellinen, villakangastakki osoittautui jopa liian lämpimäksi vaatevalinnaksi. Veikkaisin, että lämpöasteet lähentelivät viittätoista astetta. 







Bruggesta piti tietysti ostaa belgialaista suklaata, joka osoittautuikin maultaan taivaalliseksi! Hintakaan ei ollut niin paha kuin olisi voinut kuvitella. 



- Emilia 

Kommentit

Lukijat