Miniloma Madridissa ja muita kuulumisia


Tein viime viikonloppuna nopean visiitin poikaystäväni opiskelukaupunkiin Madridiin. Matka alkoi  viime viikon torstaina lupaavasti ensimmäisen lennon myöhästymisellä noin tunnin verran. Minulla oli jatkolento Zurichistä Madridiin, jolle en kuitenkaan koskaan ehtinyt. Sen sijaan sain uudet lennot, Zurichistä Frankfurtiin ja Frankfurtista edelleen Madridiin. Täytyy kuitenkin olla kiitollinen nopeasta asioiden hoitamisesta Zurichin päässä, noin 15 minuutin jonottamisen jälkeen sain käsiini liput, ja lennon lähtemistä piti odotella noin tunnin verran. Pahemminkin siis olisi voinut käydä. 

En voi sanoa olleeni yllättynyt tämän sattuessa kohdalleni, sillä olin ollut epäonnekas jo aiemmin samalla viikolla. Sain jonkin ikävän taudin ja olin kuumeessa muutaman päivän, minkä johdosta pari luentoakin jäi väliin. Ei naurattanut, sillä luennoilla käytiin tärkeitä asioita läpi ja muutenkin kyseisen kurssin läpäisy huolettaa. Onneksi kuitenkin tervehdyin juuri sopivasti ennen matkaa! 


Aiemmilla kerroilla Madridissa sää on ollut aina erinomainen ja ennen kaikkea aurinkoinen. Tällä kertaa kaikkina kolmena päivänä kuitenkin satoi ja taivas oli harmaa - ja tietenkin juuri lähtöpäivänä aurinko lämmitti heti aamusta, kun lähdettiin ajamaan kohti lentokenttää. 

Sateen vuoksi kaupungilla pyöriminen jäi tällä reissulla vähemmälle, ja suuntasimme muun muassa kahteen outletiin, joista kummastakaan ei kuitenkaan mitään tarttunut mukaan. Yritän käyttää rahaa maltillisesti, vaikka kyllä tältäkin reissulta pari collegea tuli ostettua. Yleisesti en kuitenkaan ole shoppaillut oikeastaan ollenkaan ja tarvitsin kipeästi lämpimiä vaatteita, joten ostokset olivat perusteltuja.. :-). Lauantaina syötiin perinteiden mukaisesti tuhdit hampparit Hard Rock Cafessa. Oli ihanaa maksaa taas kortilla, sillä oma visa electron ei Rotterdamissa tosiaan toimi juuri missään - edes junalippua lentokentälle en saanut automaatista kortilla. Paikallista pankkitiliä en silti luultavasti ole avaamassa. Paluumatkalla ensimmäinen lento oli jälleen myöhässä, mutta onneksi kone laskeutui Frankfurtiin juuri sopivasti vähän ennen jatkolennon boardingia. Lentokoneessa siis tuli tällä reissulla istuttua... Amsterdamissa ehdin nopeaan junaan ja olin reilussa 20 minuutissa Rotterdamissa. 


Maaliskuussa on tiedossa melkoisesti ohjelmaa, sillä tulossa on vieraita Suomesta, päiväretki Bruggeen sekä pääsiäinen Pariisissa. Niin, ja tietenkin paljon opiskelua - tenttiinkään ei ole enää kuin hieman reilu kuukausi, kurssi siis puolessa välissä. 

Tämä viikko alkoi mukavasti auringonpaisteella ja aamuluennolla, ja alkuviikko kuluu jälleen yhden välitehtävän parissa. Odotan hirmuisesti perjantaita, jolloin hyvä ystävä saapuu tänne kyläilemään!!    

- Emilia 

Kommentit

Lukijat